Tetőáttörések

Tetőáttörések

Professzionális rendszer tetőfedők, installátorok és antennaépítők számára. A tapasztalt áramlás-technikusok által tervezett rendszer, mely szellőzőcsőből, alaplapból és flexibilis csatlakozóból áll, tökéletes technikai egységet alkot. Minden alkalmazáshoz optimális megoldást kínál, legyen az nagyteljesítményű szellőzőrendszer, gázfűtőtestek elvezető nyílása, szennyvíz szellőzőnyílás vagy antennaátvezető beton tetőlapokhoz, agyag tetőcserepekhez, palához, hullámlemezekhez, illetve hajlított tetőszerkezetekhez. A kiváló minőségű speciális PVC, a pontos megmunkálás, és az ultraibolya sugárzással szemben ellenálló bevonat, garantálják a termék tartósságát és a szakszerű, problémamentes működést.

A katalógus megtekintése

Átvezető alapcserép


 Műanyag alapcserép
Antennakivezető-adapter, csatornaszellőző-adapter és szolárkivezető-adapter fogadására és rögzítésére alkalmas kemény PVC anyagú UV álló cserép. A Magyarországon gyártott összes cseréptípushoz használható. Kapható 100 mm-es és 125 mm-es kivezetéshez.

Csatornaszellőző cső


 Csatornaszellőző cső
Szennyvíz ejtőcsövek és páraelszívó berendezések levegőztetésére szolgáló elem, melyet 20-55° közötti tető hajlásnál használhatunk. A csövet letakaró sapka meggátolja a csapadék bejutását. Anyaga kemény UV álló PVC. Kapható 100 mm-es és 125 mm-es kivitelben.

Antennakivezető


 Antennakivezető
A Klőber csőátvezetők minden előnyét kihasználhatja az antennák és a műholdvevő-antennák tartóoszlopainak pontos és megbízható felszerelésekor is. Az összes használatban lévő cserépformával és színben használható. Sátortetős alkalmazásnál, pala- és hullámlemeztetőknél, valamint réz, cink, alumínium és horganyzott acélból készült peremelt tetőknél. 6 különböző átmérőjű, egyöntésű csőátvezető áll rendelkezésre, 22 mm - 60,5 mm méretben. A kívánt méretet pedig egyszerűen csak leszabjuk. Kapható 100 mm-es és 125 mm-es kivitelben.

Gégecső


 Gégecső
Sok esetben éppen a flexibilis csatlakozóknál spórólják ki a minőséget, bár ennek kéne a legmegbízhatóbb elemek egyikének lennie. Rejtett jellegénél fogva a beépítés után már nem hozzáférhető. A hosszú távra szóló minőség meghatározása a Klőbernél: porózusmentes, tartósan flexibilis, speciális, lágy PVC gondoskodik a szellőzőrendszer alacsonyterheltségű kötéseiről.

Fóliagallér (vihargallér)


 Vihargallér
Mindenhol beépíthető, szabadalmazott védőborítás véget vet a borítólapon és a mennyezeten lévő csőátvezetések bonyolult csatlakoztatásának. A kiváló minőségű EPDM-anyagból készült védőborítást egyszerűen felcsúsztatjuk az alsó csőre, ezután önmagát szigetelve rásimul a csőrendszerre. A magas flexibilitású védőborító nyílása a 100-as és a 125-ös átmérőket is egyaránt leszigeteli. Hozzászabásokra, ill. ragasztásokra egyáltalán nincs szükség. A rugalmas hajlítási konstrukció a 20°-tól 50°-ig terjedő tetőhajlásszögeknél problémamentesen alkalmazható. Víz- és légszigetelő csatlakozókhoz használható védőborítások.

Szolárkivezetés


 Szolárkivezetés
Alapcseréphez használható szolárátvezető adapter.

KATALÓGUS


Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail cím:Elérhetőségek
Tetőfix Kft.
Kamaraerdő

1112 Budapest
Kamaraerdei út 18.
Tel/Fax: +36 1 249 9003
E-mail: info@tetofix.hu
nyitvatartás:
H-P: 08:00-18:00
szombaton: 09:00-13:00
GPS Koordináták:
N 47° 26' 21.86"
E 18° 58' 45.73"Tetőfix Kft.
Régi Fóti út

1152 Budapest
Külső fóti út 10.
(Régi Fóti út 2/a)
Tel/Fax: +36 1 395-395-2
Mobil: +36 30 756 1597
E-mail: regifoti@tetofix.hu
nyitvatartás:
H-P: 08:00-17:00
szombaton: ZÁRVA
GPS Koordináták:
N 47° 34' 10.50"
E 19° 8' 6.95"


Klőber forgalmazó