Cégismertető

A Tetőfix Kft., mint a német Klöber vállalat tetőkiegészítőinek magyarországi forgalmazója, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a tetőfedés során szükséges tartozékokat és kiegészítőket könnyen, gyorsan és megbízhatóan elérhetővé tegye a tetőfedők, kivitelezők, kereskedő partnerek és magánszemélyek számára. A Tetőfix Kft. forgalmaz rendszerben gyártott ÉME-vel (Építőipari Műszaki Engedély) rendelkező tetőjárda (kéményseprő járda) rendszert, amely megfelel a kéményseprők elvárásainak. Kérésre helyszíni felméréssel, vagy tervrajz alapján díjmentesen árajánlatot készítünk.

Az építkezés során szinte mindig szükség van az egyes anyagok pótrendelésére, amit az idő szűkössége vagy a termék időszakos hiánya miatt a gyárak már nem vagy csak nehézségek árán, késve tudnak teljesíteni. Tetőáruházunk a Klöber és egyéb neves gyártók kiegészítőinek széles skálájával áll a magánszemélyek, kivitelezők és viszonteladók rendelkezésére. Ezzel kívánjuk megkönnyíteni a magánszemélyek és tetőfedők munkáját, illetve megszüntetni az időigényes és felesleges keresgélést a szükséges tetőkiegészítő anyagok után.

 

A német Klöber vállalat a világ tetőtartozékgyártásának éllovasa. Több mint 400 különböző típusú tetőhéjazathoz gyárt teljes kiegészítőrendszert, immár több mint 30 éves tapasztalattal. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a Klöber márkanév a csúcsminőség szinonimájává vált ebben a piaci szegmensben.

 

Vezető szerepének megtartásában nagy szerepet játszik az ácsokkal és tetőfedőkkel folytatott hosszúéves szoros együttműködés és állandó tapasztalatcsere. Ezáltal a Klöber tetőtartozékok technikailag magasan fejlettek, funkciójukat tökéletesen betöltik, és a formatervezésüknek köszönhetően még esztétikai élményt is nyújtanak.

 

Vásárlóink elégedettsége és a termékek megismertetése érdekében, értékesítési és műszaki szaktanácsadást, illetve alkalmazástechnikai segédanyagokat biztosítunk. Részt veszünk az évente megrendezésre kerülő szakkiállításokon, valamint a tetőfedő és kivitelező mesterek oktatásában.

 

Szolgáltatásaink közé tartozik:

   • a tervrajz alapján történő anyagszükséglet számítás

  • szaktanácsadás a legjobb megoldás érdekében

  • helyszínre szállítás az ország egész területén (a megrendelés értékétől függően)

 

Legyen szó beton vagy kerámiacserépről, nálunk minden szükséges fém és műanyag kiegészítőt megtalál.

 

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére munkanapokon 8 - 18 óráig, illetve szombaton 8 - 13 óráig.


Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail cím:Elérhetőségek
Tetőfix Kft.
Kamaraerdő

1112 Budapest
Kamaraerdei út 18.
Tel/Fax: +36 1 249 9003
E-mail: info@tetofix.hu
nyitvatartás:
H-P: 08:00-18:00
szombaton: 09:00-13:00
GPS Koordináták:
N 47° 26' 21.86"
E 18° 58' 45.73"Tetőfix Kft.
Régi Fóti út

1152 Budapest
Külső fóti út 10.
(Régi Fóti út 2/a)
Tel/Fax: +36 1 395-395-2
Mobil: +36 30 756 1597
E-mail: regifoti@tetofix.hu
nyitvatartás:
H-P: 08:00-17:00
szombaton: ZÁRVA
GPS Koordináták:
N 47° 34' 10.50"
E 19° 8' 6.95"


Klőber forgalmazó